понеділок, 29 квітня 2013 р.


Зіграно 1-ий тур турніру «Дворова Ліга 2013»

В неділю 28 квітня стартував головний турнір АДФ м. Луцька «Дворова Ліга». Напередодні відбулося жеребкування, яке визначило пари в дебютному турі. Так як в нас зявилося достатньо нових колективів, передбачити результат ігор навряд чи можна було, тому ми з нетерпіння чекали початку змагань.

Першими на одне з найкращих «штучних» полів м. Луцька та Волинської області вийшли вже добре знайомі вболівальникам АДФ Спартак та новачок Балтика. Судячи зі складу перших, вони були не в повній бойовій комплекції. Гра розпочалася спокійно,  команди придивлялися один до одного, але вже в середині першого тайму темп швидко зріс, що й призвело до взяття воріт Балтики (у господарів відзначився колишній гравець Арди – Артем Степанюк) 1-0. На відповідь суперника довго чекати не довелося після спірного моменту (а саме ауту, як стверджували спартаківці) Павло Чикалюк відновив паритет 1-1. В другій половині гри обидва колективи грали гостро, обмінювалися гольовими моментами, яких було вдосталь, але рахунок на табло так і не змінився. У підсумку 1-1.

Другими зустрілися КРОШУ та Олімпік – чергові наші дебютанти, які досить швидко вийшли вперед, голом відзначився Сергій Рихлюк 0-1. В цьому поєдинку на відміну від першого було досить багато силової боротьби (про що свідчать 7 жовтих та 1 червона картки). Після пропущеного м’яча господарі перехопили ініціативу і спочатку зрівняли рахунок 1-1 (відзначився Олександр Щербик), а потім Олександр Сідоров вивів КРОШУ вперед. Олімпік грав двома четвірками, які постійно мінялися між собою, що в подальшому призвело до забитого м’яча 2-2. Недограв матч Максим Мельнійчук, якого арбітр вилучив наприкінці гри за нецензурні висловлювання (за регламентом наступний матч він пропускатиме). Остаточний рахунок не змінився, бойова нічия 2-2.

Закривали тур Епіцентр - неодноразові перизери турнірів під егідою АДФ і Мідас. Гра розпочалася мало того, що з 10-ти хвилинною затримкою, то щей  гості грали вчотирьох. Пізніше склади команд на полі зрівнялися. І досить несподівано Мідас зусиллями Віталія Пшоніка відкрили рахунок 0-1. Після такого розвитку подій хлопці з епіцентру швидко почали нав’язувати свою гру суперникові, який не хотів віддавати їм ініціативу. Гострі моменти все частіше з’являлися біля воріт гостей, але прекрасна гра голкіпера Мідаса, зберігала їх сухими, доки Дмитро Бурковський все ж таки забив свій перший гол на турнірі та зрівняв рахунок 1-1, далі гравці більше сперечалися з арбітрами ніж грали у футбол. Заспокоївшись Андрій Бойко після красивої комбінації виводить Епіцентр вперед 2-1. Саме з таким рахунком команди пішли на перерву. Другий тайм розпочався жваво, в хорошому темпі. Господарі взяли гру під свій контроль і зусиллями все того ж Дмитра Бурковського збільшили перевагу до 3-1. Та хлопці Юрія Павельчука не здавалися, відповідали контратаками – в одній з яких Олександр Чабан скоротив розрив у рахунку до 1 мяча 3-2. Інтрига, а й відповідно напруга – зростала, гравці часто порушували правила, в одному з епізоді відбулася стичка двох гравців, яка призвела до вилучення Андрія Ковальчука (Епіцентр). На подальший результат гри воно ніяк не вплинуло, адже згодом вдруге відзначився Андрій Бойко 4-2, який міг оформити і хет-три, але не реалізував пенальті (воротар). Збільшив перевагу своєї команди вже до трьох мячів капітан Микола Казьмирук 5-2. Останнє слово було за Миколою Абрамчуком 5-3 (Мідас), саме так і закінчився цей матч.

Наступну гру своєї команди пропускають – Андрій Ковальчук (Епіцентр) та Максим Мельнійчук (КРОШУ).

Календар наступних поєдинків буде оприлюднений дещо пізніше, на сайті АДФ м. Луцька http://adf-lutsk.blogspot.com/.

Турнірну таблицю дивіться в розділі Дворова Ліга http://adf-lutsk.blogspot.com/p/blog-page_4863.html

Немає коментарів:

Дописати коментар