четвер, 16 травня 2013 р.



Зіграно 2-ий тур турніру «Дворова Ліга 2013»

Пасаж-Опера

Початок гри команди провели в розвідці. Так як це новачки АДФ Луцька передбачити результат навряд чи хтось міг. Першими вистрілили господарі, Сергій Грушецький красивим ударом відкрив рахунок 1-0. Після чого  Пасаж всією командою сів у захист та намагався грати на контратаках. Відновив перитет приблизно на 11-їй хвилині капітан гостей Ігор Шевельов 1-1. Здавалося, що після пропущеного м’яча пасажівці стануть грати агресивніше в атаці, але ж ні – вони надалі грали від оборони. Гості все частіше почали турбувати ворота суперника і наприкінці першого тайму вийшли вперед 1-2.
В другій половині картина гри не змінилася, навіть можна сказати дуже погіршилася для Пасажу. Гра була, як то кажуть «в одні ворота». Складалося враження, що господарі просто фізично були неготові до матчу, а їхні суперники завдяки чудовій комбінаційній грі та індивідуальних дій окремих гравців довели рахунок до розгромного 1-9.
Відзначимо, що в цій грі ми побачили два дублі від Хорзова та Пителя і хет трик у виконанні Шевельова.

Мідас-Спартак

Другий матч можна назвати центральним в 2-му турі. Забігаючи наперед скажу, що це була гра двох різних таймів. А тепер по-порядку. В черговий раз гості вийшли на поле з кардинальними проблемами в складі команди, що і можливо позначилося на грі. Мідас відразу почав матч з активного натиску на ворота суперника і на 4-їй хвилині вже вийшов вперед завдяки голу Миколи Митюка 1-0. Після пропущеного м’яча спартаківці ніяк не могли знайти свою гру, хоч і мали шанси відігратися, але до кінця першої половини матчу їх не використали.
А от в другому таймі все змінилося. Тепер гру контролював Спартак. Думаю на це вплинула поява на полі трьох нових гравців, котрі не грали в першій половині гри. Пресинг та гра в пас призвела до того, що господарі дещо сіли на свою половину поля. Рахунок 1-0 змінився вже на початку тайму другого, випередивши захисників на добиванні, гравець Спартака зрівняв його 1-1. Якось впевненіше виглядали гості, більше комбінували. Денис Рудик ударом за меж штрафного майданчика вивів свій колектив вперед 1-2. Не можна сказати, що Мідас грав погано, просто в завершальні стадії гравцям не вистачало майстерності. Наприкінці гри незлагоджені дії гравців Сергія Хрипи призвели до голу у власні ворота. Олександр Чабан скористався цією помилкою суперника і зрівняв рахунок 2-2.   побачили гру на зустрічних курсах, обидві команди хотіли вирвати перемогу, але у підсумку нічия 2-2.

Олімпік-Балтика

Саме ці колективи закривали даний тур «Дворової Ліги 2013». Гра розпочалася у повільному, спокійному темпі. На початку матчу ми побачили багато боротьби у центрі поля. Після першої 10-ти хвилинки гра дещо оживилася, команди намагалися грати в пас. Досить несподівано після дальнього удару Павла Чикалюка рахунок у матчі було відкрито 0-1. Олімпік грав двома четвірками, часто міняючи їх по ходу поєдинку, що впринципі допомогли їм загострити гру біля воріт суперника. Який у відповідь на такі дії чи то тактику подвоїв рахунок 0-2 (відзначився капітан Максим Ільчук).
В другій половині гри інтригу відновив Олександр Куніцин 1-2. Але згодом все той же Максим Ільчук збільшив перевагу своєї команди до 1-3. Таке враження, що після третього пропущеного голу господарі здалися, почали залишати відкритими вільні зони, як в центрі так і на флангах. Чим і скористалися суперники  1-4. Незважаючи на відіграний м’яч Сергія Рихлюка 2-4, в підсумку рахунок не змінився.
Дебютна перемога на турнірі «Дворова Ліга 2013» має принести подвійну радість гравцям Балтики, адже після двох турів вони піднялися на вершину турнірної таблиці.



Немає коментарів:

Дописати коментар